Trainee, Inside Sales (osa-aikainen)

Julkaistu 14.11.2019

Jabra kuuluu kansainväliseen, 150-vuotiaaseen GN Group:iin, joka on yksi maailman suurimmista kuulo- ja kommunikaatiolaitteiden valmistajista. GN Group on maailman ainoa valmistaja, joka valmistaa kuulokkeita ja kommunikaatiolaitteita kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön sekä kuulokojeita kuulemisen helpottamiseksi. Tämän kattavan asiantuntemuksen avulla Jabra haluaa luoda laadukkaamman äänimaailman asiakkailleen. Jabran tuotevalikoimaan kuuluvat mm. langattomat kuulokkeet, vastamelukuulokkeet ja konferenssikamerat. Jabran yritystuotteet ovat alansa markkinajohtajia Suomessa – voit luottaa, että Jabralta löydät takuulla markkinoiden parhaat tuotteet! 


Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen! Jabran Traineena pääset hyppäämään kansainväliseen konserniin, kerryttäen ainutlaatuista osaamista audiotuotteiden maailmasta alansa johtavan toimijan kanssa. Positiossa toimit inside sales -tehtävässä, jossa vastuullesi saat Jabran kumppaneiden ja jälleenmyyjien kontaktoinnin. Tehtävä tarjoaa laajan näköalan IT-alan B2B-jälleenmyyjiin. Kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan voit myös osallistua Jabran markkinointikampanjoiden toteutukseen ja tapahtumiin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle opintojen loppuvaiheeseen.

Tässä tehtävässä itsenäinen ja rohkea asenne sekä kiinnostus audiotuotteita kohtaan on avainasemassa. Jabran Traineena voitkin hyötyä monenlaisesta korkeakoulutaustasta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Tehtävässä kehittyeksäsi et pelkää tarttua itseohjautuvasti puhelimeen ja olla yhteydessä Jabran jälleenmyyjiin ja loppukäyttäjiin. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja Jabran työyhteisön tuen. Ennen kaikkea tehtävä tarjoaa osa-aikaista työtä etsivälle, IT-tuotteista ja B2B-myynnin maailmasta kiinnostuneelle osaajalle mahdollisuuden saada jalansijaa alan markkinajohtajan kanssa, mahdollisesti vakituisessa tehtävässä määräajan jälkeen uraansa jatkaen. 

“Jabran Sales traineena on ollut loistava paikka oppia paljon B2B-kaupasta. Pienen tiimin mahdollistamat monipuoliset tehtävät ja vastuu ovat olleet parasta Jabralla! – Iiro, kauppatieteiden 3 vsk. opiskelija, Jabran Sales Trainee 2019. 

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon, mutta asiantuntevan työyhteisön tuen 
 • Mahdollisuuden tutustua B2B-IT-maailmaan kansainvälisen konsernin mukana
 • Osa-aikaisen työn, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • 1-2:n päivän perehdytyksen Tanskassa Jabran pääkonttorilla 
 • Mahdollisuuden keskustella työsuhteen jatkosta määräaikaisuuden jälkeen

Hakijalta odotetaan:

 • Korkeakoulutaustaa, esimerkiksi kaupallisten tai tietoteknisten opintojen parista  
 • Kiinnostusta Jabran tuotteita kohtaan
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa 
 • Ulospäinsuuntautunutta, rohkeaa ja itseohjautuvaa otetta työntekoon

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus audio- tai IT-laitteista esim. harrastusten tai töiden parista

Mikäli kiinnostuit Traineen tehtävästä Jabralla, lähetä hakemuskirjeesi sekä CV:si viimeistään 28.11. mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/jabra-gn-audio-trainee-inside-sales-osa-aikainen-11-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Jabrasta voit lukea lisää osoitteessa: www.jabra.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti[ät]atalent.fi). 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Jabralle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

LAK Real Estate etsii kunnianhimoista Account Manageria työskentelemään toimitilojen vuokrauksen parissa!

Haluatko työskennellä monipuolisesti erilaisten ICT-tehtävien parissa palvelimista tietoliikennelaitteisiin ja työasemiin? Tämä on erinomainen mahdollisuus sinulle, jos haluat kehittyä, kouluttautua ja kasvaa yrityksen sisällä!

Liki 50:een maahan  toimittava tamperelainen metalliteollisuuden toimija ATA Gears etsii asiantuntevaan joukkoonsa uransa alkuvaiheessa olevaa (Jr.) Sales Manager:ia vauhdittamaan ulkomaan markkinoita!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen