Trainee, Inside Sales (osa-aikainen)

Julkaistu 03.08.2021

Trainee, Inside Sales (osa-aikainen)

Jabra kuuluu kansainväliseen, 150-vuotiaaseen GN Group:iin, joka on yksi maailman suurimmista kuulo- ja kommunikaatiolaitteiden valmistajista. GN Group on maailman ainoa valmistaja, joka valmistaa kuulokkeita ja kommunikaatiolaitteita kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön sekä kuulokojeita kuulemisen helpottamiseksi. Tämän kattavan asiantuntemuksen avulla Jabra haluaa luoda laadukkaamman äänimaailman asiakkailleen. Jabran tuotevalikoimaan kuuluvat mm. langattomat kuulokkeet, vastamelukuulokkeet ja konferenssikamerat. Jabran yritystuotteet ovat alansa markkinajohtajia Suomessa – voit luottaa, että Jabralta löydät takuulla markkinoiden parhaat tuotteet!

Jabra etsii nyt tiimiinsä aktiivista ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään Helsinkiin! Positiossa toimit inside sales -tehtävässä, jonka myötä sinulle avautuu laaja näköala IT-alan B2B-kenttään. Saat vastuullesi Jabran olemassaolevien jälleenmyyjien kontaktointia ja yhteistyön kehittämistä, sekä uusien potentiaalisten kumppaneiden prospektointia ja kvalifiointia. Lisäksi toimit loppuasiakasrajapinnassa pääasiassa erilaisten markkinointikampanjoiden ja muiden liidikeräystyökalujen tuottamien liidien hoitamisen muodossa. Toimenkuvaasi kuuluu myös työssä käytettävien prosessien hallinta ja ylläpito CRM-järjestelmässä. Kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan voit osallistua myös markkinointiaktiviteetteihin ja -tapahtumiin. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle opintojen ohelle.

Jabran Traineena itsenäinen ja rohkea asenne sekä kiinnostus audio- ja videotuotteita kohtaan on avainasemassa. Tehtävässä voit hyötyä monenlaisesta korkeakoulutaustasta ja myynnillisestä kokemuksesta. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työntekoon etkä pelkää tarttua puhelimeen ja olla yhteydessä Jabran jälleenmyyjiin ja loppukäyttäjiin.

Jabran Traineena pääset osaksi kansainvälistä konsernia, jonka tuotteet tunnetaan markkinoiden laadukkaimpina. Saat tehtävässä osaamista ajankohtaisten audio- ja videolaitteiden parista, jotka ovat etätyön myötä nousseet yhä tärkeämpään asemaan asiakkaiden keskuudessa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Ennen kaikkea tehtävä tarjoaa osa-aikaista työtä etsivälle, IT-tuotteista ja B2B-myynnin maailmasta kiinnostuneelle tekijälle mahdollisuuden saada jalansijaa alan markkinajohtajalla, mahdollisesti vakituisessa tehtävässä vuoden määräaikaisen työsuhteen jälkeen jatkaen.

”Jabran Inside Salesissa olen oppinut myynnistä, kampanjoista sekä asiakkuuksista todella paljon. Työnkuva on ollut monipuolinen ja siihen on saanut itse vaikuttaa. Itsenäinen työ ja mahtavat kollegat ovat olleet parasta Jabralla.” – Mimmi, Jabran Trainee.

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon, mutta asiantuntevan ja tiiviin työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tutustua B2B- ja IT-maailmaan kasvavan ja vakavaraisen kansainvälisen konsernin mukana
 • Helposti opintojen oheen sovitettavan osa-aikaisen työn, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Perehdytyksen Tanskassa Jabran pääkonttorilla tilanteen salliessa
 • Mahdollisuuden työsuhteen jatkoon määräaikaisuuden jälkeen

Odotamme sinulta:

 • Korkeakouluopintoja, esimerkiksi kaupallisesta tai tietoteknisestä pääaineesta
 • Kiinnostusta Jabran tuotteita kohtaan
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ulospäinsuuntautunutta, rohkeaa ja itseohjautuvaa otetta työntekoon

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus audio-, video- tai IT-laitteista esim. harrastusten tai töiden parista

Mikäli kiinnostuit Traineen tehtävästä Jabralla, lähetä hakemuskirjeesi sekä CV:si viimeistään 15.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi Jabralle.

Jabrasta voit lukea lisää osoitteessa: www.jabra.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 40 049 5946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Trainee,

Are you an outgoing and Swedish speaking person, who already has a couple of years earlier experience from B2B sales? Do you already have an understanding of SaaS-business and would you love to work as a part of a youthful and agile Sales and Marketing team? Sowellus Ltd is now looking for a hungry and confident Sales Manager to help them conquer Sweden!

Trainee,

Oletko tavoitteellinen ja myyntityöstä kiinnostunut? Haluatko omalla panoksellasi tukea myös asiakasyritysten kasvua? InlineMarket etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Sales Development Representativea, täydentämään myynnin ja markkinoinnin tiimiä!

Trainee,

Civilpoint etsii nyt myyntihenkistä ja tavoitteellista Outbound Sales Specialistia täydentämään myynnin tiimiään. Outbound Sales Specialistin roolissa saat vastuullesi Civilpointin uusasiakashankinnan Autodesk-lisenssimyynnin osalta.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen