Trainee, Inside Sales (osa-aikainen)

Julkaistu 22.12.2021

Trainee, Inside Sales (osa-aikainen)

Jabra kuuluu kansainväliseen, 150-vuotiaaseen GN Group:iin, joka on yksi maailman suurimmista kuulo- ja kommunikaatiolaitteiden valmistajista. GN Group on maailman ainoa valmistaja, joka valmistaa kuulokkeita ja kommunikaatiolaitteita kuluttajien ja ammattilaisten käyttöön sekä kuulokojeita kuulemisen helpottamiseksi. Tämän kattavan asiantuntemuksen avulla Jabra haluaa luoda laadukkaamman äänimaailman asiakkailleen. Jabran tuotevalikoimaan kuuluvat mm. langattomat kuulokkeet, vastamelukuulokkeet ja konferenssikamerat. Jabran yritystuotteet ovat alansa markkinajohtajia Suomessa – voit luottaa, että Jabralta löydät takuulla markkinoiden parhaat tuotteet!

Jabra etsii nyt tiimiinsä aktiivista ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään Helsinkiin! Positiossa toimit inside sales -tehtävässä, jonka myötä sinulle avautuu laaja näköala IT-alan B2B-kenttään. Saat vastuullesi Jabran olemassaolevien jälleenmyyjien kontaktointia ja yhteistyön kehittämistä, sekä uusien potentiaalisten kumppaneiden prospektointia ja kvalifiointia. Lisäksi toimit loppuasiakasrajapinnassa pääasiassa erilaisten markkinointikampanjoiden ja muiden liidikeräystyökalujen tuottamien liidien hoitamisen muodossa. Toimenkuvaasi kuuluu myös työssä käytettävien prosessien hallinta ja ylläpito CRM-järjestelmässä. Kiinnostuksesi ja mahdollisuuksien mukaan voit osallistua myös markkinointiaktiviteetteihin ja -tapahtumiin. Tehtävä on joustavasti sovitettavissa esimerkiksi opintojen ohelle – työtä on noin 3-4 päivää viikossa.

Jabran Traineena itsenäinen ja rohkea asenne sekä kiinnostus audio- ja videotuotteita kohtaan on avainasemassa. Tehtävässä voit hyötyä monenlaisesta korkeakoulutaustasta ja myynnillisestä kokemuksesta. Menestyt tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työntekoon etkä pelkää tarttua puhelimeen ja olla yhteydessä Jabran jälleenmyyjiin ja loppukäyttäjiin.

Jabran Traineena pääset osaksi kansainvälistä konsernia, jonka tuotteet tunnetaan markkinoiden laadukkaimpina. Saat tehtävässä osaamista ajankohtaisten audio- ja videolaitteiden parista, jotka ovat etätyön myötä nousseet yhä tärkeämpään asemaan asiakkaiden keskuudessa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Ennen kaikkea tehtävä tarjoaa osa-aikaista työtä etsivälle, IT-tuotteista ja B2B-myynnin maailmasta kiinnostuneelle tekijälle mahdollisuuden saada jalansijaa alan markkinajohtajalla, mahdollisesti vakituisessa tehtävässä vuoden määräaikaisen työsuhteen jälkeen jatkaen.

”Jabran Inside Salesissa olen oppinut myynnistä, kampanjoista sekä asiakkuuksista todella paljon. Työnkuva on ollut monipuolinen ja siihen on saanut itse vaikuttaa. Itsenäinen työ ja mahtavat kollegat ovat olleet parasta Jabralla.” – Mimmi, Jabran Trainee.

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon, mutta asiantuntevan ja tiiviin työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tutustua B2B- ja IT-maailmaan kasvavan ja vakavaraisen kansainvälisen konsernin mukana
 • Helposti opintojen oheen sovitettavan osa-aikaisen työn, joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Perehdytyksen Tanskassa Jabran pääkonttorilla tilanteen salliessa
 • Mahdollisuuden työsuhteen jatkoon määräaikaisuuden jälkeen

Odotamme sinulta:

 • Korkeakouluopintoja, esimerkiksi kaupallisesta tai tietoteknisestä pääaineesta
 • Kiinnostusta Jabran tuotteita kohtaan
 • Kokemusta myynnillisistä tehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ulospäinsuuntautunutta, rohkeaa ja itseohjautuvaa otetta työntekoon

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus audio-, video- tai IT-laitteista esim. harrastusten tai töiden parista

Mikäli kiinnostuit Traineen tehtävästä Jabralla, lähetä hakemuskirjeesi sekä CV:si viimeistään 9.1.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta . Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tässä tehtävässä työllistyt aTalent Recruitingin työntekijäksi Jabralle.

Jabrasta voit lukea lisää osoitteessa: www.jabra.fi. Työtehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Jabran myyntipäällikkö Christoffer Fagerstedt mailitse cfagerstedt(at)jabra.com. Hakuprosessia ja rekrytointia koskeviin kysymyksiin voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info(at)atalent.fi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Trainee,

Safetum etsii nyt kasvavaan ja nuorekkaaseen myyntitiimiin neljää Junior Asiakkuuspäällikköä, tukemaan paloturvallisemman Suomen rakentamista ja ennaltaehkäisemään kiinteistöpaloissa syntyviä henkilö- ja omaisuusvaurioita. Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat oppia uutta ja panostaa laadukkaiden ja pitkäkestoisten yhteistyösuhteiden kehittämiseen!

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Trainee,

Mapita is now looking for a driven and ambitious Global Sales Manager to join their growing team and to help them conquer bigger markets globally. Your prime responsibility as Global Sales Manager is to focus on new customer acquisition via outbound sales, especially in the Nordics, Germany, the UK and USA. Mapita Oy is a SaaS company providing a community engagement platform called Maptionnaire. The company is based in Finland and founded in 2011. Read more and apply now!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen