Tuotannon Kehitysinsinööri

Julkaistu 10.10.2019

Nordic Label on Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino. Palvelemme ammattitaidolla niin pieniä kuin suuriakin alan toimijoita. Liikevaihtomme on yli 20 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee noin 100 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealuokkaisia etikettejä ja tarroja offset-, flekso- ja digipainoilla ruoka- ja juomavalmistajille, kuluttajatuotteisiin sekä teollisuuden käyttöön. Nordic Label on myös osa Tilgmann konsernia, joka on pitkän historian omaava pakkausmateriaaleihin keskittynyt Pohjois-Euroopassa toimiva yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot, joista tärkein on asiakaskeskeisyys – me pidämme tekemämme lupaukset. 

Nordic Label etsii kasvavaan tuotannon tiimiinsä Kehitysinsinööriä! Kehitysinsinöörinä tehtäväsi jakautuvat kahteen vastuualueeseen: tuotantoprosessien kehitysprojekteihin sekä jatkuvaan parantamiseen. Kehitysprojektit pitävät sisällään esimerkiksi Lean-työkalujen ja uusien tuotannon toimintatapojen ja järjestelmien käyttöönottoa. Tässä roolissa sinä suunnittelet, valmistelet ja toteutat näitä tuotannon muutoksia. Työhön kuuluu prosessien kuvaamista ja valmistelua, analysointityötä sekä itse työkalujen kehittämistä. Tuotannon jatkuvalla parantamisella pyrimme parhaaseen suoriutumiseen ja tehokkaaseen tekemiseen päivästä ja viikosta toiseen – tässä roolissa pääset siis vaikuttamaan tuotannon tulevaisuuteen!

Etsimämme henkilö on ennen kaikkea kehittämishaluinen sekä omaa hyvän asenteen tekemiseen. Voit olla urasi alussa tai jo työkokemusta kerryttänyt, mutta meille tärkeintä on, että haluat päästä mukaan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja viihdyt myös käytännön työn parissa. Toivomme, että Lean, SMED ja 5S ovat menetelminä sinulle tuttuja jo esimerkiksi opintojen tai aikaisempien työtehtävien kautta. Saat roolissasi tukea tuotannon tiimiltä ja kehityspäälliköiltä ja raportoit suoraan tuotannonjohtajalle.

Hakijalta odotamme:

  • Relevantteja korkeakouluopintoja esim. kone – tai sähkötekniikasta
  • Hyviä MS Office -taitoja, erityisesti taitavaa Excelin käyttöä
  • Toimeen tarttuvaa työotetta sekä ratkaisukeskeistä asennetta 
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi näemme:

  • Kokemus liiketoimintaprosessien parannusmenetelmistä, esimerkiksi Lean-menetelmästä tai Six Sigma-työkalusta
  • Aikaisempi työkokemus teollisuuden alalta ja/tai kokemus teollisuuden raportointijärjestelmistä

Nordic Label tarjoaa: 

  • Mielenkiintoisia projekteja laajasti tuotannon sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyen – Pääset monipuoliseen työnkuvaan ja sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa laajasti tulevaisuuden toimintaan
  • Yrityksen jossa on erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä taustalla konsernin tuki 
  • Erittäin suoraviivaisen ja avoimen työkulttuurin, missä esimerkiksi päätöksenteko on sujuvaa ja eikä harrasteta hidastavaa byrokratiaa – tämä näkyy myös joustavissa työajoissa

Löysitkö kuvauksesta itsesi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nordic-label-tuotannon-kehitysinsinoori-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Nordic Labelistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.nordiclabel.fi/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen