Tuotannonsuunnittelupäällikkö

Julkaistu 18.03.2021

Tuotannonsuunnittelupäällikkö

Vuonna 1921 perustettu Sako Oy on yksi maailman johtavia metsästys- ja urheiluaseiden valmistajia. Vuosi 2021 onkin meille erityisen merkityksellinen, sillä vietämme perustamisemme 100-vuotisjuhlaa. Sekä maailma että Suomi ovat vuosisadassa muuttuneet paljon, mutta sakolaiset arvot pätevät edelleen: eheys, sitoutuminen, avoimuus ja intohimo.

Päätoimintomme ovat metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden suunnittelu, valmistus, markkinointi ja myynti maailmanlaajuisesti. Konsernimme liikevaihto on noin 100 milj. euroa ja palveluksessamme on noin 330 henkilöä. Olemme kansainvälisesti toimiva vakavarainen kasvuyhtiö. Toimipaikkamme sijaitsevat Riihimäellä, Hausjärvellä, Muuramessa, Tukholmassa ja Torontossa. Suomessa olemme alan johtava maahantuoja ja tukkuri. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Maailmalla Sako tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan. Pitkä kokemuksemme on osoittanut, että korkeat laatustandardit voidaan saavuttaa vain yhdistämällä perinteistä kädentaitoa uusimpaan teknologiaan. Koneet ja ihmiset vaihtuvat vuosien kuluessa, mutta tahtomme valmistaa aina parasta asiakkaidemme tarpeisiin, ei katoa koskaan. Tavoitteemme onkin löytää aina uusia tapoja ja innovaatioita auttaa asiakkaitamme heidän valitsemansa elämäntavan toteuttamisessa.

Sako etsii nyt päällikköä vastaamaan kivääriliiketoiminnan tuotannonsuunnittelusta Riihimäelle!

Kiväärejä tuotetaan pääsääntöisesti sarjatuotantona – Sako Custom -aseita unohtamatta. Sako investoi jatkuvasti uusiin koneisiin ja laitteisiin parantaakseen kykyään palvella asiakkaita entistä joustavammin ja luotettavammin. Tuotannonsuunnittelupäällikkönä vastaatkin kiväärituotannon tuotannonsuunnittelusta kokonaisuutena. Vastuualueeseen kuuluu muun muassa tuotantosuunnitelmien muodostaminen kokoonpanolle ja komponenttivalmistukselle, sekä kokonaiskuormituksen ja -kapasiteetin hallinta asiakaskohtaisesti. Tuotannonsuunnittelupäällikön toimenkuvaan kuuluu myös olennaisesti aktiivinen tuotantoprosessin, tuotannon virtauksen ja tilaus-toimitusketjun kehittäminen.

Tehtävä sopii sinulle, jolla on näkemystä sekä kykyä kehittää, mutta samalla myös halua jalkautua lattiatasolle ja laittaa kädet saveen. Teet tiivistä yhteistyötä eri ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja sekä esimies kahdelle tuotannonsuunnittelijalle. Olet paitsi ratkaisukeskeinen ja omaat analyyttisen ajattelutavan, myös oma-aloitteinen, proaktiivinen ja taitava priorisoimaan tehtäviä. Hahmotat isojakin kokonaisuuksia monimutkaisessa tilaus-toimitusketjussa ja sinulla on hyvät organisointi- ja ongelmanratkaisutaidot.

Sinulta odotamme:

  • Soveltuvaa teknistä tutkintoa
  • Aiempaa työkokemusta (sarja)tuotannonsuunnittelusta, mieluiten metalliteollisuudesta
  • Ymmärrystä tuotannon ja tilaus-toimitusketjun kehityksestä
  • MS Officen lisäksi myös ERP-järjestelmien tuntemusta
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja niin suomeksi kuin myös englanniksi

Lisäksi eduksesi katsomme:

  • Aiemman kokemuksen esimiestehtävistä

Sako tarjoaa sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä laadustaan tunnetun premium-brändin parissa ja ottaa osaa niiden tuotannolliseen nousukäyrään
  • Laaja-alaisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
  • Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, jossa työskennellään intohimolla ja ylpeydellä
  • Kattavat työsuhde-edut, mm. tukea liikuntaan ja kulttuuriin, mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin, kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan sekä alennusta Sakon ja Beretta-konsernin tuotteista

Tähtäimessä täyden kympin työpaikka teknologiateollisuuden huipulla? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 30.3. mennessä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tuotannonsuunnittelupäällikkönä.

Sakosta voit lukea lisää täältä, kun taas puolestaan sakolaisiin voit tutustua täällä. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen Päällikkö Mikaela Johansson (0503512400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) 23.3. klo 13.30-14.30 ja 25.3. klo 9.30-10.30.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen