Tuotekuvaus-studion koordinaattori (Osa-aikainen)

Julkaistu 19.03.2019

Do you believe in all the information you are exposed to every day? On the news? On social media? Either way, there is only one way to validate the vast amount of information – data usage, with data you can trust. That is what we deliver at Nielsen and that is why we are the biggest provider of Fast Moving Consumer Goods data in the world.

Over the last 95 years, we have been working within the biggest companies like Coca-cola, PepsiCo, Nestle and much more. So when the world asks, “What’s next?” you’ll have the answer:

Nielsen etsii toimiston tuotekuvaus-studiolle osa-aikaista koordinaattoria Espoon Leppävaaraan. Nielsenin Brand Bank -järjestelmällä optimoidaan kauppojen hyllyjen valikoima- ja tilanhallintaa ja tuotekuvaus-studion toiminta tukee tätä. Asiakkaat lähettävät ruokatuotteita studiolle kuvattavaksi, jotta ne saadaan kuvattuna lisättyä järjestelmään. Koordinaattorina työnkuvaasi kuuluu lähetysten vastaanottamista, tuotteiden kuvaamista, kuvien muokkaamista ja järjestelmään päivittämistä, postittamista ja sähköpostiviestintää sisäisesti sekä asiakkaiden kanssa. Tuotteiden kuvaaminen ei vaadi valokuvaajan koulutusta tai työkokemusta, mutta tehtävässä tulee olla tarkka ja viihtyä itsenäisessä työssä. Koordinaattorina tarvitset myös loogista päättelykykyä esimerkiksi tuotteiden kategorioimiseen.

Tehtävä ei vaadi aikaisempaa kokemusta samankaltaisesta työstä, vaan saat tehtävään ja järjestelmien käyttöön kattavan perehdytyksen. Toivomme, että olet motivoitunut ja sosiaalinen henkilö, joka osaa ajatella myös asiakaslähtöisesti. Tehtävässä olet yhteydessä asiakkaiden kanssa ja koordinoit heidän kysymyksiään. Olet myös yhteydessä Nielsenin muiden pohjoismaisten toimistojen kanssa, joten tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielen suullisia ja kirjallisia taitoja. Menestyt tehtävässä, jos olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja viihdyt rutiinitehtävien parissa.

Koordinaattorille on tehtävää kahtena päivänä viikossa 4h per päivä (mieluiten ke ja pe aamupäivinä), yhteensä 8 h/vko:ssa. Kuukaudessa työtunteja kertyy maksimissaan 35 tuntia, kun kuun vaihteessa on mahdollista tehdä muutama lisätunti.

Hakijalta odotetaan:

  • Motivaatiota ja aitoa kiinnostusta päivittäistavarakauppaa kohtaan, opiskelet esimerkiksi kaupallista alaa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • MS Office-taitoja, perustason Excel-osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutyöstä
  • Kokemus kuvankäsittelystä (esimerkiksi harrastuneisuuden kautta)

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden työskennellä nykyaikaisessa ja matalahierarkisessa asiantuntijaympäristössä
  • Kansainvälisen organisaation, jossa pääset käyttämään englannin kieltä ja olemaan yhteistyössä Pohjoismaisten toimistojen kanssa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet valmis sitoutumaan siihen vuoden loppuun, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/nielsen-finland-tuotekuvaus-studion-koordinaattori-3-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Huomioithan, että voimme edetä hakuprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä, joten hae paikkaa heti!

Nielsenistä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.nielsen.com/fi/fi.html. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh, 040 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Nielsenille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen