Tuotepäällikkö

Julkaistu 14.09.2020

Sähkö-Huhta Oy on noin  40 ammattilaisen muodostama palveluyritys, jonka intohimona on palvella yksityis- ja yritysasiakkaita ensiluokkaisesti. Sähkö-Huhta suorittaa niin uudis- kuin saneerattavienkin kohteiden ja omakotitalojen asennus-, sähköhuolto- ja korjaustyöt aina suunnittelusta lähtien. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluu myös valaistussuunnittelu sekä tietoverkon kaapelointijärjestelmien, kuituverkkojen ja antennijärjestelmien asennukset.                         

Arvostamme osaavaa henkilökuntaa ja pidämme erityistä huolta työhyvinvoinnista ja -viihtyvyydestä, joka heijastuu asiakkaisiin laadukkaana palveluna. Sähkö- Huhta Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa  https://www.huhta.fi/
Etsimme nyt Sähkö-Huhdalle palveluhenkistä sähkötarvikkeisiin erikoistunutta Tuotepäällikköä työskentelemään monipuolisten sähkötarvikemyynnin sekä varastonhallinnan tehtävien pariin!

Sähkö-Huhdalla asiakkaita palvellaan monikanavaisesti. Pääset ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita puhelimitse, sähköpostitse sekä kasvotusten myymälässä. Sähkö-Huhdan asiakkaat koostuvat pääosin asentajista ja muista alan ammattilaisista sekä yksityis- että yritysasiakkaista. Tämän vuoksi vankka ymmärrys alalta sekä sähkötarvikkeista on erityisen hyödyllistä. Tässä roolissa vastuukenttäsi on varsin monipuolinen ja työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi verkkokaupan tai Sähkö-Huhdan tuoteportfolion kehittämistä, varastonhallintaa sekä tuotteiden hinnoittelua. 

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa: 

 • Asiakkaiden palvelu sähköisesti sekä myymälässä 
 • Tuotteiden hinnoittelu sekä tarjousten tekeminen
 • Varastonhallinnan tehtävät sekä tuotteiden tilaaminen toimittajilta 
 • Verkkokaupan sekä tuoteportfolion ylläpito ja kehittäminen 

Monipuolisissa työtehtävissä pääset tekemään yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa ja pääset kehittämään sähköalan osaamistasi asiantuntevan tiimin tuella. Toivomme sinulta ennen kaikkea sähköalaan liittyvää opintotaustaa sekä valmiutta työskennellä laajan tuoteportfolion asiantuntijatehtävässä.  Sähköalan tietämyksen sekä palveluhenkisen työotteen lisäksi toivomme sinulta motivaatiota kehittää ammatillista osaamistasi ja proaktiivista työotetta. Sähkö-Huhdan toimiston yhteydessä toimiva myymälä palvelee asiakkaitaan toimistotyöaikoina, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myymälän aukioloaikojen puitteissa. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Relevanttia teknistä koulutustaustaa esim. sähköinsinööri (AMK)
 • Aikaisempaa työkokemusta sähköasennuksista tai muuta kautta hankittua tietotaitoa sähkötarvikkeista ja/tai niiden myynnistä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä palveluhenkisyyttä
 • Oma-aloitteista sekä ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
 • Hyvää suomen ja kohtuullista englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:                 

 • Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset parantamaan omaa osaamista
 • Matala organisaatiorakenne, joka mahdollistaa läpileikkaavan käsityksen Sähkö-Huhdan liiketoiminnasta 
 • Vakaan ja luotettavan työnantajan
 • Kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaamistasi vastaaviin, haastavampiin kokonaisuuksiin ja tehtäviin. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 27.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sahko-huhta-oy-tuotepaallikko-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari  (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Työ- ja opintotilanteestasi riippuen työllistyt joko aTalentin vuokratyöntekijäksi tai suoraan kokoaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme Sähkö-Huhta Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen