UI-kehittäjä

Julkaistu 08.05.2018

Roima Intelligencen missio on pitää teollisuus kilpailukykyisenä Euroopassa. Roiman tuotehallinnan, konenäön, toiminnan– ja tuotannonohjauksen sekä sisälogistiikan ammattilaiset työskentelevät Suomessa ja Hollannissa. Vankka toimialaosaamisemme sekä koetellut ohjelmistoratkaisumme palvelevat 300 asiakasyritystä teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Roiman 170 ammattilaista kehittää tuotehallintaa, toiminnan- ja tuotannonohjausta, konenäköä ja sisälogistiikkaa. Vuoden 2017 Deloitten Technology Fast 50 -ohjelman listauksessa Roima sijoittui sijalle 16.


Roima tarjoaa nyt valmistavasta teollisuudesta kiinnostuneelle antaumukselliselle tekijälle mahdollisuuden päästä mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen ja kehittymisen mahdollistavan roolin. UI-kehittäjän roolissa pääset ottamaan osaa suomalaisten suuryritysten mielenkiintoisiin projekteihin. Monipuoliset työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti projektien teknisestä toteutuksesta tai laadukkaasta front end -koodin rakentamisesta modernien web-teknologistäkkien, kuten Reactin ja Angularin avulla. Vastuullasi on varmistaa, että niin uudet kehitettävät ohjelmistot kuin myös vanhojen ohjelmistojen uudet toiminnallisuudet ovat tarkoituksenmukaisia, joten on tärkeää, että ymmärrät loppukäyttäjän tarpeita ja osaat luoda niiden pohjalta toimivia ratkaisuja. UI-kehittäjän roolissa pääset työskentelemään pienessä ja tiiviissä, mutta osaavassa tuotekehitystiimissä ja projektit, joihin tulet osaksi, määritellään tarkemmin osaamistasosi ja mielenkiinnonkohteittesi mukaan: pääset oppimaan juuri niistä aiheista, jotka sinua itseäsi eniten kiinnostavat!

Pääasiassa projektit tehdään Roiman omalla toimistolle Espoon Leppävaarassa, mutta joitakin viikkoja pääset myös työskentelemään asiakkaan tiloissa. Kansainvälisestä ympäristöstä kiinnostuneelle henkilölle on myös mahdollista järjestää projekteja, jotka mahdollistavat myös ajoittaisen matkustamisen!

Hyvän ohjelmiston kirjoittaminen vaatii yhtä paljon viestintätaitoja kuin teknistä osaamista, joten tehtävässä korostuvat hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot. Odotamme sinun siis olevan joustava ja auttamishaluinen tiimipelaaja, jolle myös asiakasrajapintatyöskentely on mieluista. Elämme nopeasti muuttuvassa teknologisessa ympäristössä, joten vaakakupissa painaa eniten kuitenkin kyky ajatella normista poikkeavalla tavalla sekä positiivinen ja avoin asenne: olet valmis ja halukas ottamaan käyttöön viimeisimmät työkalut ja menetelmät ja siten kehittyä alan ammattilaiseksi!

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Aitoa mielenkiintoa valmistavaa teollisuutta kohtaan
 • Relevantti yliopisto- tai ammattikorkeakoulutausta (esim. tietotekniikka)
 • Vähintään yhden nykyaikaisen web-teknologiastäckin sujuva hallinta (esim. JavaScript tyypillisimpine kirjastoineen) opintojen, harrastuneisuuden tai aiemman työkokemuksen kautta – valitse suosikkisi ja kerro mitä olet saanut sillä aikaan!
 • Hyvät yhteistyötaidot ja innostusta asiakasprojekteissa työskentelyä kohtaan
 • Oppimishalua ja kehittymishaluinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi luetaan:

 • Tietokantaymmärrys
 • Käytettävyysosaaminen

Mitä Roima Intelligence voi sinulle tarjota:

 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja käyttämiisi teknologioihin ja työkaluihin
 • Joustavat työajat
 • Tilaisuuden oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi joka päivä
 • Työskentelyä mielenkiintoisten ja monipuolisten asiakkaiden kanssa
 • Kannustavan ja rennon työilmapiirin

Töihin Roimaan? Lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muotoisina viimeistään 6.6.20187 täällä: https://apply.atalent.fi/roima-intelligence-ui-kehittaja-5-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi saapumisjärjestyksessä ja saatamme edetä potentiaalisimpien kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Yrityksestä voi lukea lisää osoitteessa www.roimaint.fi. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Mikaela Johansson [+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi]

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 06.06.2018

Rakennuspetäjä etsii nyt Nuorempaa työnjohtajaa, joten jos haluat kehittyä rakennusalan osaajaksi asiantuntevan tiimin tuella, lue lisää ja hae viimeistään 4.11.!

Hae viimeistään: 06.06.2018

Blåkläder etsii nyt Sales Controlleria täydentämään taloustiimiään!

Hae viimeistään: 06.06.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...