Novatron

UI/UX-designer

Julkaistu 03.01.2022

UI/UX-designer

Novatron OY on 1991 perustettu infrarakentamisen automaatioon erikoistunut globaalisti toimiva suomalainen teknologiayritys, joka tarjoaa ketteriä ja innovatiivisia ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joiden avulla rakennusalan ammattilaiset voivat työskennellä älykkäämmin, käyttää resurssejaan tehokkaammin sekä tulla kilpailukykyisemmiksi. Novatronilla työskentelee parhaillaan yli 130 ammattilaista infrarakentamisen automatisaation parissa. Voit tutustua tarkemmin yritykseemme ja historiaamme täällä . Novatron on perheyritys sekä osa saksalaista MOBA Mobile Automation AG konsernia.

 

Novatron etsii nyt motivoitunutta UI/UX-designeria vakituiseen työsuhteeseen liittymään osaksi kasvavaa tuotekehitystiimiämme, joko Espoon tai Tampereen toimipisteelle. Tässä uraauurtavassa työtehtävässä pääset kehittämään Xsite® Managea, markkinoiden edistyksellisintä digitaalisen infrarakentamisen pilvipalvelua. Tärkein tehtäväsi on tiiviissä yhteistyössä ammattitaitoisen kehitystiimimme kanssa varmistaa, että lopullinen toteutus ratkaisee asiakkaidemme, että liiketoiminalliset tarpeet.

Vastuullasi tulee olemaan esim. Xsite® Design Systemin kehittäminen, käyttöliittymä- ja informaatioarkkitehtuurin suunnittelu sekä palvelumuotoilu. Myös erilaisten interaktiivisten prototyyppien ja dokumentaation tekeminen, sekä loppukäyttäjätutkimuksen toteuttaminen kuuluvat työpäiviisi. Työskentely tapahtuu Adobe Creative Cloud-tuoteperheellä, jonka avulla luot käyttäjäkokemusta, joka mullistaa tavan jolla maailmaa rakennetaan!

Olet etsimämme talentti, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta UI/UX-suunnittelusta ja hallitset paitsi graafiset työkalut, myös frontend ohjelmistokehittämisen perusteet. Nautit työskentelystä ketterässä ympäristössä. Aiemmat kollegat kuvailisivat sinua tiimipelaajaksi, jolta löytyy määrätietoista asennetta sekä uskallusta tuoda omia visioita esille. Allekirjoitat ajatuksen, ettei digitaalinen palvelukokemus koostu pelkästään näyttävistä prototyypeistä, vaan omaat silmää myös käyttäjäkokemuksen huomioimiselle. Haluat myös oppia lisää koneohjausjärjestelmistä sekä työmaaprosessin kulusta, ja palat halusta päästä kehittämään uraauurtavia teknologioita.

Mitä odotamme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
 • Osaamista Adobe Creative Cloud- tuoteperheen ohjelmistoista
 • Kokemus frontend-työskentelystä (esim. CSS/Javascript/React) ja graafista silmää
 • Kiinnostusta maanrakennus- ja infra-alaa kohtaan
 • Hyvää suomen sekä englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Katsomme myös eduksi:

 • Kiinnostuksen rakennuttamisen ja teollisuuden palveluita kohtaan
 • Relevantin koulutustaustan
 • Pilvipalveluosaamisen

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan vakaassa ja kansainvälisessä perheyrityksessä
 • Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään täysin uudenlaista pilvipalvelua infra- ja maanrakennusalalle
 • Ammattitaitoisen ja tiiviin tiimin, jossa voit aidosti vaikuttaa asioihin
 • Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuudet
 • Ainutkertaisen tilaisuuden olla osana mullistamassa kokonaista toimialaa ja muuttamassa miljoonien ihmisten tapaa työskennellä ympäri maailmaa

Haluatko sinä osaksi Novatronin kasvavaa huippuporukkaa? Mikäli vastasit kyllä, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Novatronin palvelukseen.

Novatronista voit lukea lisää osoitteessa: https://novatron.fi/ Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi, +358 50 551 3395).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen