Generaxion

UX/UI-suunnittelija

Julkaistu 02.08.2021

UX/UI-suunnittelija

Generaxion syntyi, kun joukko pohjoismaisia ja nopeasti kasvaneita digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayrityksiä yhdistyi 2020. Yhteistä yrityksille oli kyky kasvattaa merkittävästi asiakkaidensa tuloksia, näiden toimialasta ja koosta riippumatta. Tämä kyky tarkoittaa joukkoa ihmisiä, jotka havaitsevat, oivaltavat ja ratkaisevat. Olennainen osa yhtälöä on toki teknologia, mutta sitä eniten hyödyntävillä on yhä pulssi.

Poikkeuksellisen palvelutarjooman myötä lukuisten alojen asiantuntijoiden ajatukset kohtaavat päivittäin. Näiden hyvin erilaisten taitojen ja ideoiden vuorovaikutuksessa ihmiset voivat syventää omia taitojaan sekä laajentaa erikoistumistaan jatkuvasti ja uusille alueille. Generaxionista voit lukea lisää täältä.

Generaxion etsii nyt UX/UI-suunnittelijaa vahvistamaan monialaista ja ammattitaitoista tiimiään erilaisiin digitaalisten tuotteiden projekteihin. Tässä tehtävässä pääset mukaan useisiin eri projekteihin suurista ja pitkäjänteisistä kokonaisuuksista aina pienempiin kehitysprojekteihin. Täältä näet erilaisia Generaxionin toteuttamia projekteja.

Etsinnässä on jo kokemusta kerryttänyt UX/UI-suunnittelija, jolla on paloa visuaaliseen suunnitteluun. Työsi pääpaino tulee olemaan verkkopohjaisten ratkaisujen käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelussa sekä käyttäjäpolun piirtämisessä. Tehtävässä pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan tuotteeseen sen kaikissa vaiheissa; ideasta prototyyppiin ja aina visuaaliseen suunnitteluun ja käyttäjätestaukseen asti. Huolehdit, että palvelu näyttää ja tuntuu hyvältä, vastaten tämän päivän tarpeita. Generaxionilla päätyökalu käyttöliittymäsuunnittelussa on Figma. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että muiden sisäisten sidosryhmien, kuten ohjelmistokehittäjien sekä suunnittelijoiden, kanssa. Voit työskennellä missä vain neljästä toimistostamme.

Hakijalta odotetaan:

 • Useamman vuoden relevanttia työkokemusta UX/UI-suunnittelun parista
 • Hyvää suunnitteluohjelman hallintaa (esimerkiksi Figma ja Adoben ohjelmat)
 • Vahvaa ymmärrystä hyvästä käyttäjäpolusta ja sen piirtämisestä
 • Hyvää visuaalista silmää ja ymmärrystä ajan hengestä
 • Tiimityöskentelytaitoja ja itseohjautuvaa työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ymmärrys html tai css koodista
 • Osaaminen käyttäjätestauksesta
 • Englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan Pohjoismaiden johtavassa digitaalisen markkinoinnin yrityksessä ja siten tilaisuuden olla mukana luomassa digitaalisen markkinoinnin tulevaisuutta
 • Matalahierarkisen organisaation, jossa on hyvät mahdollisuudet edetä oman kiinnostuksen mukaan
 • Huippuluokan asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseksi & osaamisesi kehittämiseksi kiinnostuksesi mukaan
 • Monipuolisia projekteja erilaisten asiakkuuksien parissa
 • Joustavan työn etätyömahdollisuuksineen sekä vapauden valita mihin toimistoistamme sijoitut. Myös työskentely jossakin toisessa Pohjoismaassa on mahdollista.
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi, portfoliosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Generaxionin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 5.8. ja 11.8.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen