Valaistus- ja sähkösuunnittelija

Julkaistu 04.02.2021

Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Toimipisteet löytyvät myös Lahdesta, Jyväskylästä, Kouvolasta, Lohjalta sekä Tampereelta. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.

Kuvaaja: ROP-taiteilijaryhmä.

Finnmap Infra etsii nyt joukkoonsa oppimishaluista ja toimeentarttuvaa valaistus- ja sähkösuunnittelijaa kesätöihin. Valaistuksen suunnittelijat luovat yhdessä muiden tekniikkaosa-alueiden suunnittelijoiden kanssa paitsi inspiroivia, myös turvallisia ja energiatehokkaita väylä- ja elinympäristöjä. Valaistus- ja sähkösuunnittelijana hyppäät osaksi vaihtelevia ja kiinnostavia projekteja: tällä hetkellä Finnmap Infralla työskennellään muun muassa Vantaan ratikan, erilaisten katuvalaistuskohteiden sekä valtatie 15 eritasoliittymän parissa. Kohteet vaihtelevat uudiskohteista saneerauskohteisiin ja projektien kestot vaihtelevat viikoista vuosiin.

Roolissasi pääpaino on valaistussuunnittelussa ja pääset toteuttamaan eritasoisia infrakohteiden suunnitelmia niin tie-, katu- kuin puistoympäristöissä. Samaan aikaan käynnissä olevia projekteja voi olla useita ja tehtäväsi on tukea kokeneempia suunnittelijoita. Oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan pääset esimerkiksi analysoimaan kohteita, tekemään valaistuslaskelmia sekä tuottamaan suunnitelmapiirroksia. Valaistus- ja sähkösuunnittelun lisäksi pääset tarvittaessa kartuttamaan taitojasi myös muiden tekniikkaosa-alueiden suunnittelutehtävissä. Roolissasi kehität ammattitaitoasi laaja-alaisesti ja kokemuksen karttuessa pääset ottamaan vastuullesi myös isompia kokonaisuuksia.

Valaistus- ja sähkösuunnittelijana liityt kolmanneksi jäseneksi Finnmap Infran valaistustiimiin, joka vastaa koko yrityksen valaistus- ja sähkösuunnittelusta. Pieni, mutta tiivis tiimi työskentelee pääosin etänä, joten sinäkin voit työskennellä etäkonttorilla tai esimerkiksi Turun, Helsingin, Tampereen tai Lahden toimistoissa. Voit olla vielä uran alkuvaiheessa oleva opiskelija tai jo kokeneempi tekijä, mutta ennen kaikkea odotamme sinun olevan motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Toivomme sinulla olevan jonkinasteista osaamista CAD-pohjaisista suunnitteluohjelmista sekä valaistus- ja sähkötekniikan perusteista esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Lisäksi roolissa menestymistä edesauttaa tarkka ja järjestelmällinen työote, oma-aloitteisuus sekä rohkeus kysyä apua ja samalla auttaa myös muita.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevantteja teknisiä opintoja (AMK / DI)
 • Osaamista CAD-pohjaisista suunnitteluohjelmista sekä tuntemusta valaistus- ja sähkötekniikan perusteista
 • Tarkkaa ja järjestelmällistä työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Osaaminen projekti- ja / tai suunnittelutehtävistä
 • Relevantti käytännön kokemus esimerkiksi sähköurakoinnin, rakennus- tai infrahankkeiden parista

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään – unohtamatta mahdollisuutta lopputyöhön!
 • Vaihtelevia projekteja ja tilaisuuden päästä oppimaan myös muista tekniikkaosa-alueiden suunnittelusta
 • Työnantajan, joka on aktiivisesti mukana alan kehitystyössä (mm. BuildingSMART -yhteistyö)
 • Lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön, joka huolehtii kattavasta perehdytyksestäsi
 • Kattavat työsuhde-edut: lounasedun, joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön

Aloitus on sovittavissa joustavasti oman tilanteesi mukaan, viimeistään kuitenkin toukokuun 2021 aikana. Kesäkuukausien ajan töitä on tarjolla täysipäiväisesti (37,5 h/vko) ja mahdollinen jatko joko osa- tai täysipäiväisenä suunnittelijana on neuvoteltavissa kesän jälkeen.

Syttyikö valo? Mikäli paikka herätti kiinnostuksesi, lähetä CV:si sekä hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään 23.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson@atalent.fi) sekä Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto[ät]atalent.fi) ke 10.2. klo 9-10, ma 15.2. klo 10-11 sekä ma 22.2. klo 10-11.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen