Vanhempi suunnittelu- ja projekti-insinööri

Julkaistu 23.04.2021

Vanhempi suunnittelu- ja projekti-insinööri

Rostek Oy on julkisivujen ja kattojen huoltolaitteita suunnitteleva ja valmistava suomalainen yritys. Alan edelläkävijänä toimivan Rostekin erikoisalaa ovat muun muassa alumiiniset kiskojärjestelmät, kattovaunut, huoltokelkat sekä lasikattojen hoitosillat, minkä lisäksi Rostek suunnittelee ja valmistaa kustomoituja ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Rostek-konsernin liikevaihto on noin 10 miljoonaa ja liikevaihdosta noin 90 prosenttia kohdistuu Suomen ulkopuolelle. Konsernilla on tytäryhtiöt Englannissa sekä Norjassa. Rostekilla työskentelee yhteensä noin 50 työntekijää, joista 20 Suomessa Espoossa.

Rakennusten julkisivujen kunnossapitoratkaisujen edelläkävijä Rostek hakee nyt tiimiinsä Suunnittelu- ja projekti-insinööriä monipuolisiin ja kansainvälisiin projekteihin! Kaupungistuminen sekä moderni arkkitehtuuri ovat lisänneet lasin käyttöä julkisivuissa ympäri maailman. Rostekin valmistamat helppokäyttöiset ja toimivat huoltojärjestelmät mahdollistavat rakennusten julkisivujen säännölliset tarkistukset, pesemisen sekä huollon turvallisesti, tehokkaasti ja kestävästi – kohteessa kuin kohteessa. Voit tutustua Rostekiin tarkemmin oheisesta videosta.

Suunnittelu- ja projekti-insinöörinä vastaat itsenäisesti Rostekin vaihtelevien projektien suunnittelusta. Roolissa pääset jättämään jälkesi projektien koko elinkaareen, aina asiakkaiden tarpeiden kartoituksesta ja projektin suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja jopa huoltoon asti. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Rostekin työntekijöiden kanssa vastaten muun muassa tarjousten konseptisuunnittelusta, mekaniikka- ja rakennesuunnittelusta sekä projektiviestinnästä ja tätä kautta projektien ansiokkaasta läpiviennistä. Lisäksi osallistut myyntiin sekä tuotekehitykseen ja kehität Rostekin tuotteista ja ratkaisusta omalla panoksellasi entistäkin parempia. Roolia on myös mahdollista muokata oman taustasi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi myynnillisempään suuntaan.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinun olevan vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen tiimipelaaja. Viestit sujuvasti suomeksi, mutta myös englanniksi, sillä tulet työskentelemään pääosin kansainvälisten projektien parissa. Sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta, mutta ennen kaikkea odotamme sinun olevan toimeentarttuva, kehittämishaluinen ja motivoitunut tekijä. Sinulla on hyvä ymmärrys lujuusopista ja rakennustekniikasta sekä osaamista alan 2D- ja 3D- suunnitteluohjelmista. Toivoisimme myös, että olet aidosti kiinnostunut laadukkaista mekaanisista suunnitteluprojekteista ja olet valmis ottamaan vastuuta haastavissakin projekteissa.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa koulutusta esim. konetekniikan alalta
 • Relevanttia työkokemusta suunnittelu- ja projektitehtävistä vähintään parin vuoden ajalta
 • Osaamista 2D- ja 3D-suunnitteluohjelmistoista – Rostekilla käytössä ovat AutoCAD ja Inventor
 • Oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelytyyliä sekä hyviä projektinhallintataitoja
 • Hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Rostek tarjoaa sinulle:

 • Vaihtelevia, merkittäviä sekä kansainvälisiä projekteja alan edelläkävijänä tunnetussa yrityksessä
 • Itsenäisen roolin, jossa pääset suoraan asiakasrajapintaan ja jättämään kädenjälkesi aina projektin alkuvaiheesta loppuun saakka – tässä roolissa näet projektien koko elinkaaren!
 • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä sekä räätälöidä tehtävää omien vahvuuksiesi mukaan
 • Mahdollisuuden olla kehittämässä yrityksen toimintaa ja ratkaisuja konkreettisesti eteenpäin
 • Joustavat työajat projektityön vaatimukset huomioiden sekä osittaisen etätyömahdollisuuden
 • Kilpailukykyisen palkkauksen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.5. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rostekista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rostek.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rostek Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Vanhempi

Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Tehtävässä aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta nähdään eduksi.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen