Vastaava työnjohtaja

Julkaistu 30.10.2020

Rappaustekniikka Laurell Oy on kokonaisvaltaisiin julkisivukorjauskohteiden pääurakointiin perehtynyt rakennusalan yritys. Olemme vakavarainen ja arvostettu julkisivujen pääurakoitsija. Liikevaihtomme on 3-6 milj. €/vuosi. Olemme toimineet Pirkanmaalla jo 30 vuotta. Toimimme Pirkanmaan lisäksi muualla Länsi-Suomessa sekä Etelä-Suomen alueella.Rappaustekniikka Laurell etsii nyt joukkoonsa Helsinkiin vastaavaa työnjohtajaa. Tässä roolissa johdat vastuullasi olevia työmaita kokonaisuudessaan yhteistyössä työnjohtajien kanssa. Suuressa kuvassa vastaat siis rakentamisen laadusta, materiaaleista, työntekijöiden turvallisuudesta, työmaan taloudellisesta puolesta sekä säännösten ja määräysten noudattamisesta. Työmaiden alkaessa hoidat esimerkiksi tarvittavia ilmoitus- ja sopimusasioita, aikataulutusta, hankintoja, aliurakoitsijoiden kilpailutusta sekä työmaasuunnitelmia. Projektin edetessä vastaat työmaiden seurannasta ja teet tarvittavaa dokumentaatiota ja ilmoituksia. Jatkuva budjettiseuranta on myös työpöydälläsi. 

Kohteet, joiden parissa Rapaustekniikka Laurell työskentelee, ovat moninaisia, mutta suurimpana asiakasryhmänä ovat taloyhtiöt. Julkisivuremontteja tehdään paljon esimerkiksi Helsingin ydinkeskustaan. Työnkuvasi tulee vielä tarkentumaan oman taustasi mukaan sinulle sopivaksi ja kaikkea sinun ei ole tarpeen ottaa vastuullesi kerralla. Pääset tehtävissä alkuun kokeneiden kollegoiden johdolla ja sinulla on tehtävässä hyvät mahdollisuudet kasvaa projektipäällikön rooliin. 

Ideaalikandidaattimme tähän tehtävään on henkilö, jolla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta  vastaavana työnjohtajana toimimisesta. Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti ja et hätkähdä ongelmien ratkomista arjessa. Koet itsellesi sopivaksi työympäristön, jossa saat vastuuta ja vapautta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Tarvitset tehtävässä myös sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin osaamista sekä B-ajokorttia. Sinulle on eduksi, mikäli olet toiminut korjausrakentamisen parissa tai tunnet jopa julkisivualaa, mutta taustasi voi olla myös uudisrakentamisen puolelta. 

Hakijalta odotetaan:

 • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkintoa
 • Aikaisempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä  
 • Sujuvaa suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen osaamista 
 • B-ajokorttia 
 • Hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi kokemus korjausrakentamisen parista, etenkin julkisivualalta

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen perehdytyksen uuteen rooliisi  
 • Urakehitysmahdollisuudet projektipäällikön tehtäviin
 • Taloudellisesti vakaan ja kasvussa olevan organisaation, jossa ammattimaisuus ja inhimillisyys koetaan tärkeinä
 • Mahdollisuuden tulospalkkioihin
 • Työyhteisön, jossa ideasi kuullaan ja turhaa hierarkiaa ei ole 

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi ja  CV:si viimeistään 15.11. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/rappaustekniikka-laurell-vastaava-tyonjohtaja-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

Rappaustekniikka Laurellista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rappaustekniikka.com/.  Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rappaustekniikka Laurellin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen