Vesihuollon prosessiasiantuntija

Julkaistu 22.12.2020

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Rambollilaisia työskentelee Suomessa 2 500 ja eri puolilla maailmaa yhteensä 16 500. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema paitsi Pohjoismaissa, myös Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavatkin vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen.

Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialoja ovat mm. infra ja liikenne, kaupunkisuunnittelu, sekä vesi. Perusarvomme – näkemyksellisyys ja laadukkuus, rehellisyys ja välittäminen, valtuuttaminen ja yhteistyö, sekä työn ilo ja innostus – heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Kun työskentelet Rambollissa, työskentelet vakaassa ja hyvin johdetussa yhtiössä. Vuonna 2019 säätiöomisteisen Rambollin liikevaihto Suomessa on 240 miljoonaa euroa ja konsernitasolla jopa 1,89 miljardia euroa. Säätiöomisteinen yhtiömalli varmistaakin Rambollin pitkän aikavälin kehityksen, sillä investoimme tuotot työntekijöidemme kehittämiseen.

Ramboll etsii vesihuollon prosessiasiantuntijaa laitossuunnitteluyksikön kasvun tueksi – kenties juuri sinua? Rambollin vesiasiantuntijat toimivat maailmanlaajuisesti kestävän yhteiskunnan kehittämisen puolesta: yritys auttaa asiakkaita, kuten vesilaitoksia, jätevedenpuhdistamoita valtionhallinnon elimiä ja viranomaisia, vaativissa vesihuollon hankkeissa suunnittelemalla ratkaisuja, joiden avulla niin luonto kuin myös ihmiset kukoistavat!

Ramboll toteuttaa vesihuollon laitosprojektien suunnittelua pienemmistä pumppaamoista aina suurimpiin keskuspuhdistamoihin asti. Vesihuollon projektikirjo on laaja, mutta merkittäviä esimerkkihankkeita ovat mm. Tampereen Sulkavuoren uusi keskusjätevedenpuhdistamo sekä Joensuun Kerolan ja Lappeenrannan Huhtiniemen vedenkäsittelylaitokset. Prosessiasiantuntijana vastaatkin eri vesihuollon hankkeista, erityisesti talousveden käsittelyprosessien suunnittelusta sekä käytön kehittämisestä – unohtamatta riskien hallintaa läpi hankkeen. Water & Wastewater Treatment -suunnittelua tehdään pääasiassa tietomallipohjaisesti ja vuorovaikutteisesti yhdessä muiden toimialojen suunnittelijoiden sekä asiantuntijoiden kanssa, mikä tekee hankkeista ja käytännön työtehtävistä paitsi mielenkiintoisia, myös varsin monipuolisia. Varsinaisen suunnittelu- ja kehitystehtävien lisäksi toimenkuvaasi liittyykin olennaisesti myös hankkeen johtoon sekä sidosryhmien hallintaan liittyvät tehtävät, kuten asiakasyhteistyö ja koulutukset.

Sinulla on prosessiteknistä osaamista sekä ymmärrystä vedenkäsittelylaitosten toiminnasta, ja olet erityisen innostunut talousveden käsittelyprosessien suunnittelusta sekä käytön kehittämisestä. Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet avoin sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen joukkuepelaaja. Menestymistä tukevat ennen kaikkea kuitenkin oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja itsenäinen lähestymistapa: hahmotat isoja kokonaisuuksia ja sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi niin hektisissä tilanteissa kuin myös tiukoissa paikoissa.

Sinulta odotamme:

  • Relevanttia opintotaustaa, esim. insinööri, DI tai FM
  • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta kunnallisen tai teollisuuden vesihuollon prosessien parista
  • Sujuvaa suomen ja mahdollisuuksien mukaan myös englannin kielen osaamista

Eduksesi katsomme:

  • Erityisesti talousveden käsittelyn osaamisen
  • Tietomallipohjaisten suunnitteluohjelmistojen tuntemuksen

Miksi Ramboll?

Rambollilla pääset osaksi yritystä, joka pyrkii vaikuttamaan ja olemaan merkityksellinen – niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin yhteiskunnallekin. Rambollilla tunnet olosi tervetulleeksi, ja kattavan perehdytyksen johdolla pääset valjastamaan kekseliäisyytesi sekä kehittämään huippuosaamistasi varmistaen asiantuntijuutesi jatkuvan kasvun. Sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa kestävää tulevaisuutta avoimessa, yhteistyöhön perustuvassa ja innostavassa kulttuurissa, jossa toteutamme merkityksellistä rakentamista, suunnittelua ja konsultointia. Yhdessä kestävyyden asiantuntijoina voimme näyttää mallia ja vaikuttaa. Haluatko lisää innostavia syitä tulla Rambollille? Lue lisää täältä!

Tunnistatko itsessäsi ratkaisijan asenteen ja uutta kohti kulkevan ajattelun? Lähetä motivaatiokirjeesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 6.1.2021. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rambolliin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://ramboll.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi) 4. ja 5.1. klo 11-12.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Rambollin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen