Viestintäpäällikkö

Julkaistu 29.01.2021

Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, ja hyvinvoinnin palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille, sekä julkiselle sektorille. Valtakunnallinen verkosto kattaa yli 300 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Toimipaikkaverkostoa täydentävät ympäri vuorokauden saatavilla olevat digitaaliset palvelut.

Vuonna 2020 Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa yksittäistä asiakasta. Asiakaskäyntejä tehtiin yhteensä noin 6,9 miljoonaa. Terveystalossa työskentelee yli 13 000 terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaista. Terveystalon palveluilla on Avainlippu-tunnus ja yhtiö on Suomalaisen työn liiton jäsen. Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta: https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana

Etsimme nyt näkemyksellistä ja ammattitaitoista Viestintäpäällikköä vastaamaan Terveystalon kuluttaja-asiakkaille suunnattujen palveluiden viestinnästä. Tässä roolissa pääasiallinen työtehtäväsi onkin huolehtia erinomaisesta asiakasviestinnästä yhdessä myynti- ja digimarkkinointitiimien kanssa. Lisäksi toimenkuvaasi rikastuttavat liiketoiminnan strategisiin hankkeisiin liittyvä sisäinen viestintä sekä palvelukehitykseen liittyvä sisältötyö. Teet myös tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen kanssa ja suunnittelet hoito-ohjelmiin perustuvaa terveyttä ja hyvinvointia tukevaa yhteydenpitoa yksityisasiakkaan kanssa vastaanottojen välillä. Kyseessä on täysin uusi tehtäväkenttä, jonka sisältöön pääset myös jonkin verran itse vaikuttamaan oman osaamisesi ja ammatillisten mielenkiinnon kohteidesi myötä. Viestintäpäällikkönä raportoit suoraan ulkoisen viestinnän johtajalle, jonka kanssa rakennat viestintästrategiaa sekä kehität viestinnän prosesseja. Lisäksi tuet mediasuhteiden hallinnassa, sekä varmistat omalta osaltasi, että Terveystalon viestintä pystyy vastaamaan räjähdysmäisesti kasvaneisiin median yhteydenottoihin.

Koronatilanne ja siihen liittyvät mediatiedustelut vauhdittavat viestintätiimin arkea, joten etsimmekin vauhdikkaasta arjesta nauttivaa, joustavaa ja resilienttiä tiimipelaajaa. Lisäksi edellytämme sinulta näkemyksellisyyttä sekä vankkaa osaamista kuluttajarajapinnassa tapahtuvasta viestinnästä. Ymmärrät kuluttajia datan takana ja osaat viestiä ymmärrykseen perustuen. Tuotat selkeitä, kiinnostavia ja houkuttelevia sisältöjä, jonka lisäksi osaat teksteissäsi kiteyttää olennaisen. Menestyäksesi tässä tehtävässä tarvitset tervettä uteliaisuutta sekä halua ottaa selvää asioista omatoimisesti, jonka vuoksi erinomaiset tiedonhankintataidot ovat edellytys tehtävään. Koska työskentelet tiiviisti ylimmän johdon kanssa, edellytämme sinulta strategista ymmärrystä, aikaansaavaa ja sopeutumiskykyistä työskentelytapaa sekä sujuvia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Vastavuoroisesti tarjoamme sinulle perehdytyksen sekä toimivat työkalut varmistaaksemme jyrkän oppimiskaaren sekä menestymisesi työssäsi pitkällä aikavälillä.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde vakituinen. Toimisto sijaitsee Helsingin Kampissa. Toivottu aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, mutta neuvoteltavissa oleva. Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Terveystalon palvelukseen.

Tarjoamme sinulle:

 • Uuden ja haastavan tehtäväkentän yhdessä Suomen halutuimmista työnantajista
 • Ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön, jota yhdistää vahva jaettu merkitys: kehittää terveempää ja parempaa elämää kaikille. Emme vain räätälöi hoitoa asiakkaillemme, vaan pyrimme luomaan terveempää yhteiskuntaa
 • Nopeatempoisen ja kehittymisorientoituneen työkulttuurin
 • Modernit toimitilat ydinkeskustassa
 • Laajan työterveyshuollon sekä monipuoliset työsuhde-edut

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia kaupallista tai viestinnällistä korkeakoulutaustaa esimerkiksi markkinoinnin tai ulkoisen viestinnän parista
 • Useamman vuoden työkokemusta kuluttajaliiketoiminnassa tapahtuvasta asiakasviestinnästä ja markkinoinnista
 • Strategista ymmärrystä sekä näkemyksellisyyttä, miten viestintää yhdistetään myyntiin ja digimarkkinointiin
 • Kykyä tuottaa houkuttelevia ja kiinnostavia tekstejä sekä taitoa selkiyttää, tiivistää ja yksinkertaistaa asioita
 • Erittäin sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi luetaan:

 • Kokemus suuressa organisaatiossa toimimisesta sekä yhteistyöstä ylimmän johdon kanssa
 • Kokemus kriisiviestinnästä sekä hyvä graafinen ja visuaalinen hahmotuskyky

Innostuitko? Olisitko sinä tuleva Terveystalon Viestintäpäällikkö? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.02.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveen lisäksi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivämäärän. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Recruitment Manager & Talent Acquisition Specialist Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi). Parhaiten tavoitat puhelimitse keskiviikkona 3.2 klo 11-12 ja tiistaina 9.2 klo 13-14.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

hartwall-atalent

Hartwallin oma graduate-ohjelma on kehitetty ponnahduslaudaksi unelmarooliin: kaksivuotisen, tiiviin ohjelman läpikäynyt on osaava asiantuntija, joka jatkaa omia vahvuuksiaan tukevassa roolissa Hartwallilla.
Nyt etsimme mukaan kahta vastavalmistunutta. Ohjelmassa pääsee tutustumaan laajasti Hartwallin eri toimintoihin ja tiimeihin, sillä töitä tehdään kahdessa erilaisessa roolissa. Ohjelmassa tarvitaan halua heittäytyä uuteen ja hypätä yllättäväänkin rooliin, sillä tehtäviä on tarjolla esimerkiksi markkinoinnissa, myynnissä ja taloushallinnossa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen