Vuoroesimies (3 paikkaa)

Julkaistu 18.05.2020

Lifa Air on perustamisestaan vuodesta 1988 lähtien ollut puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman mahdollistavien palveluiden, koneiden ja laitteiden kehittämisen edelläkävijä. Lifa Air valmistaa Kiinassa hengityssuojaimia usealla tuotantolinjalla ja omaa pitkän kokemuksen niiden volyymituotannosta. Nyt Lifa Air on solminut Huoltovarmuuskeskuksen kanssa sopimuksen, mikä mahdollistaa hengityssuojaimien ja kirurgisten kasvonsuojien valmistuksen Suomessa, kotimaisen yrityksen toimesta.

 

 

Tuotanto Suomessa käynnistyy nyt, minkä vuoksi Lifa Air etsii erittäin pikaisella aikataululla kolmea täysipäiväistä vuoroesimiestä Lifa Airin uudenkarhealle tehtaalle pääkaupunkiseudulle! Kyseessä on kolmivuorossa tehtävä kesätyö, joka alkaa niin pian kuin mahdollista ja jatkuu elokuun loppuun. Mikäli haluat antaa oman panoksesi koronan kurittaman maailman pelastamiseksi, niin tässä on tilaisuutesi! Huomioithan, että tässä tehtävässä työllistyt Lifa Airille aTalentin vuokratyöntekijänä. 

Etsimme tehtävään analyyttisiä ja tarkkoja, mutta myös aikaansaavia vuoroesimiehiä johtamaan tuliterän tehtaan prosessityöntekijöitä! Tässä tehtävässä olet vastuussa siitä, että asetettuihin tuotantotavoitteisiin päästään johtamassasi työvuorossa sekä hallinnoit mahdollisia muutoksia tuotantoprosessissa. Vastaat prosessityöntekijöiden kouluttamisesta sekä työskentelet rinta rinnan johtamasi tiimin kanssa. Mikäli sinulta löytyy osaamista teollisuuden kunnossapidosta, pääset myös huoltamaan koneita ja ylläpitämään linjastoja. 

Esimiehenä olet kannustava ja pystyt hahmottamaan kokonaiskuvan. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omia esimiestaitojasi sekä näkemään läheltä, miten tuotantolinjat käynnistyvät upouudessa tehtaassa. Omalla työpanoksellasi varmistat, etteivät hengityssuojaimet pääse loppumaan Suomesta pahimmankaan kriisin keskellä. 

Hakijalta odotetaan:

  • Teknistä opintotaustaa esimerkiksi materiaali-, automaatio- tai prosessitekniikan parista ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta
  • Huolellista, kannustavaa ja analyyttistä työskentelyotetta 
  • Aiempaa kokemusta esimiestehtävistä (esim. pikaruokaketjuista, asepalveluksesta, harrastusten tai muun työ- tai vapaa-ajan toiminnan parista) 
  • Fyysistä kuntoa suoriutua toimeliaasta työtehtävästä 

Lisäksi eduksi katsotaan aiempi työkokemus tai harrastuneisuus koneiden tai teknisten laitteiden parista, mutta ennen kaikkea odotamme toimeentarttuvaista ja ahkeraa asennetta! 

Tarjoamme sinulle:

  • Tilaisuuden osallistua maailman pelastamiseen hengityssuojaimien tuotannon kautta sekä päästä osallistumaan upouuden tuotantolaitoksen käynnistämiseen
  • Mahdollisuuden työnkiertoon
  • Mahdollisuudet jatkaa tehtävässä kesän jälkeen täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, jätä CV:si PDF-muodossa niin pian kuin mahdollista täällä: https://apply.atalent.fi/lifa-air-vuoroesimies-3-paikkaa-5-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan heti! 

Lifa Airista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.suomi.lifa.net/  ja tehtävästä sekä hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalentin Business Unit Director Mia Paatsalolta (mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen