Web Specialist

Julkaistu 23.09.2019

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 300 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Etsimme draivikasta Web Specialistia täydentämään Accountor Finagon kansainvälistä Nordic-markkinointitiimiä Espoon Keilaniemeen. Tässä tehtävässä vastaat yrityksen verkkosivuista sekä ylläpidät niiden laatua varmistaen brändimukaisuuden – tietojen oikeellisuutta unohtamatta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat kaikki verkkosivupäivityksistä sisältömuutoksineen aina verkkosivujen kehittämiseen. Lisäksi osana markkinointitiimiämme pääset oman kiinnostuksesi mukaan ottamaan osaa myös mm. hakukoneoptimointiin ja sen kehittämiseen Googlen työkaluja hyödyntäen sekä markkinointiautomaatioon HubSpot -työkalua hyödyntäen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä ja osaamisesi karttuessa pääset siis operatiivisen työn lisäksi ottamaan osaa myös isompiin kehityskokonaisuuksiin, eritoten verkkosivujen ”speksaukseen” yhdessä verkkosivutoimittajien kanssa! 

Aiempi osaaminen verkkosivujen parista on perusedellytys tässä tehtävässä. Teknisen osaamisen lisäksi asenne ratkaisee, joten etsimämme henkilö on ennen kaikkea utelias, itseohjautuva ja uuttera sekä työssään systemaattinen ja aikaansaava. Markkinointitiimimme kokeilee rohkeasti uutta, joten toivomme myös sinun olevan kokeilunhaluinen ja avoin soveltamaan osaamistasi uusilla tavoilla. Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot vähintään suomeksi ja englanniksi.

Huomioithan, että tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin kautta vuokratyösuhteeseen eli työskentelet alkuun aTalentin konsulttina Accountor Finagolla.  

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla:

  • Tehtävään soveltuva opintotausta
  • Aiempaa kokemusta verkkosivujen parista sekä jonkin CMS-järjestelmän käytöstä (esim. WordPress)
  • HTML- ja CSS-osaamista
  • Itsenäistä ja omatoimista työotetta sekä kykyä pitää monta palloa ilmassa samanaikaisesti
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös ”fluent English”

Arvostamme myös:

  • Hakukoneoptimointiosaamista sekä HubSpot-työkalun tuntemusta
  • Markkinointiautomaatioymmärryksen ja -osaamisen sekä Googlen työkalujen tuntemusta
  • Kuvankäsittelyosaamista

Accountor Finagon viihtyisä ja mukava toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana tiivistä markkinointitiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapoja ja jossa jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt tiimissä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä. 

Accountor Finago tarjoaa sinulle: 

Accountor Finagon tavoite on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovatkin yrityksen nopean kasvun ja kansainvälistymisen kantava voima, minkä vuoksi yritys panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Accountor Finago on rakentanut itselleen työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Yritys tarjoaa esim. joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi yritys järjestää useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko “talon” tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Innostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa 7. lokakuuta 2019 mennessä osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-web-specialist-9-2019. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Manager, Team Lead Mikaela Johanssonilta (mikaela.johansson[ät]atalent.fi, +358 50 351 2400).

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

A growing startup Arkkeo is looking for a (Junior) Software Developer to develop its mobile and web applications enabling automated loyalty programs!

Front AI is looking for an analytical and customer-oriented System Developer to join its mostly remote development team.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen