WordPress Developer (asiakastukeen)

Julkaistu 02.10.2019

Poutapilvi on turkulainen digitoimisto, joka muotoilee digitaalisia palveluja markkinointiin ja viestintään. Tunnemme kaksi asiaa erityisen hyvin: ihmisen käyttäytymisen verkossa ja teknologian. Olemme saaneet kunnian toteuttaa palveluja sadoille organisaatioille ministeriöistä pörssiyhtiöihin ja yhdistyksistä pk-yrityksiin. Kaikille on yhteistä halu tehdä verkossa jotain ainutlaatuista ja toimivaa. Toimimme strategia, sisältö ja käytettävyys edellä. Poutapilvi on työpaikkana rento, joustava ja juuri sopivan kokoinen: 17 hengen organisaatiossamme pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä liiketoimintaamme! Lue lisää meistä, palveluistamme sekä miksi meillä viihdytään täällä!

Poutapilvi etsii nyt WordPress Developeria asiakastukeen Turkuun! Tehtävässä pidät huolta Poutapilven asiakkaista yhdessä tiiminvetäjän kanssa. Vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja eri kanavissa, vastaat heidän kysymyksiinsä, ratkaiset heidän ongelmiaan ja autat heitä kehittämään WordPress-pohjaisia verkkopalveluitaan entistä paremmiksi. Lisäksi delegoit kinkkisempiä ongelmia tuotantotiimille ja annat asiakkaille käyttötukea. Vaikka iso osa työstäsi on kommunikoida asiakkaidemme kanssa, tehtävä sisältää kuitenkin runsaasti teknistä ongelmanratkaisua ja ohjelmointia. Saatat työpäiväsi aikana toteuttaa esimerkiksi muutoksia verkkopalveluihin tai kehittää toiminnallisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan. Työsi on itsenäistä ongelmanratkaisua ja kehittämistä – kaikkea sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä koko Poutapilven porukka devaajista designereihin ja sisällöntuottajista projektipäälliköihin on käytettävissäsi. Saat luonnollisesti myös perehdytystä työhösi.

Voit olla vielä urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, kunhan innostut digitoimiston arjesta: verkkosivustot ja käyttäjäkokemus ovat lähellä sydäntäsi, ja motivoidut asiakkaan ongelmien ratkaisemisesta. Meille koulutustasi tärkeämpää on, että sinulta löytyy osaamista ja ohjelmointikokemusta PHP:sta ja HTML:stä mieluiten töiden parista, mutta arvostamme myös harrastuneisuuden ja opintojen kautta karttuneita näyttöjä osaamisestasi. Odotamme sinulta reipasta työotetta, palvelualttiutta sekä kykyä kommunikoida asiakkaiden kanssa eri kanavissa.

Matalahierarkkisessa organisaatiossamme saat ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä ammattilaisena haluamaasi suuntaan, hypätä mukaan sinua kiinnostaviin projekteihin ja siirtyä tulevaisuudessa uusiin tehtäviin, esimerkiksi backend- tai frontend-kehittämisen pariin. Tueksesi saat alusta asti asiakastukitiimin vetäjän lisäksi koko Poutapilven rennon joukon, jossa viihdytään yhdessä vapaa-ajallakin ja huolehditaan siitä, että työ on mielekästä eivätkä hommat seuraa mukaan kotiin. Kurkkaa täältä, millaista on arki Poutapilvessä!

Odotamme sinulta:

 • Palvelualttiutta ja oma-aloitteisuutta
 • Sujuvaa ohjelmointiosaamista PHP:sta ja HTML:stä joko töiden, opintojen tai harrastuneisuuden kautta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun
 • Sujuvia viestintätaitoja suomeksi

Lisäksi katsomme eduksi:

 • WordPress-osaamisen
 • CSS- ja JavaScript-osaamisen
 • Teknisen koulutustaustan
 • Kokemuksen asiakasrajapinnassa työskentelystä

Poutapilvi tarjoaa sinulle:

 • Digitoimiston rennon työilmapiirin, jossa viihdytään yhdessä myös vapaa-ajalla. Poutapilven huvitoimikunta pitää tästä huolen!
 • Mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi haluamaasi suuntaan
 • Mahdollisuuden keskittyä täysillä siihen missä olet hyvä. Poutapilvessä koodarin ei tarvitse piirtää leiskoja tai tuottaa sisältöä. Niitä varten ovat omat asiantuntijansa
 • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät ja asiakkaat
 • Matalan organisaatiorakenteen, jossa asioista päätetään yhdessä ja jossa voit helposti hypätä mukaan sinua kiinnostaviin projekteihin
 • Kodinomaisen toimiston Turun keskustassa sekä hyvät edut, kuten liikuntasetelit, tapaturmavakuutuksen työajan ulkopuolelle sekä laajennetun terveysturvavakuutuksen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan aTalentin asiakasyrityksen Poutapilven palvelukseen.

Oletko etsimämme WordPress Developer? Lähetä hakemuksesi ja CV:si (PDF-muodossa) viimeistään 16.10. täällä! Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa tehtävässä. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai muita näytteitä osaamisestasi, linkkaathan ne hakemukseesi, sillä tutustumme niihin mielellämme!

Tehtävästä, hakuprosessista ja aikatauluista voit kysyä tarkemmin aTalentin Rekrytointipäällikkö Anna Keravalta (anna.kerava[ät]atalent.fi, +358 44 204 94 86).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen