Yritysasiakasneuvoja (2-3 paikkaa)

Julkaistu 06.09.2018

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee yli 220 sähköisen taloushallinnon ammattilaista muun muassa ohjelmistokehityksen, myynnin ja koulutuksen parissa. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 2.500 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Etsimme useampaa kokoaikaista yritysasiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen. Yritysasiakasneuvojana pääset osaksi kovaa vauhtia kasvavaa asiakaspalvelutiimiä, josta löytyy motivoituneita – sekä uraansa aloittelevia että erittäin kokeneita – ohjelmistoalan ja taloushallinnon ammattilaisia. First line -asiakaspalvelutehtäviisi kuuluu yritysasiakkaiden ohjeistaminen ja neuvominen Procountor -ohjelmistoon liittyvissä asioissa niin puhelimitse kuin myös sähköpostitse ja pikaviestiohjelman välityksellä. Tehtäviisi kuuluu myös käyttäjille suunnattujen tukimateriaalien, kuten kirjallisten ohjeistuksien, tekemistä ja päivittämistä. Lisäksi pääset ottamaan osaa Accountor Finagon työkalujen ja toimintatapojen kehittämiseen.

Ketä etsimme?

Joustavuus, itseohjautuvuus ja kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat perusedellytyksiä tässä tehtävässä: asiakaspalvelussa ei kaikkiin tilanteisiin aina ole olemassa valmiita ohjeita, jolloin omatoimisuus ja halu löytää juuri kyseiselle asiakkaalle sopiva ratkaisu ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia tekijöitä. Etsimämme henkilö on ennen kaikkea asiakaspalvelutyössään ratkaisunhaluinen, systemaattinen ja aikaansaava sekä utelias omaten reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan. Tehtävässä korostuvat tämän lisäksi hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisu niin suomeksi kuin englanniksikin.

Roolissa pärjätäksesi sinulla tulisi olla:

  • Aitoa halua tuottaa erinomaista asiakaspalvelua sekä aiempaa kokemusta puhelin- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä
  • Sujuvan suomen kielen lisäksi myös sujuva englannin kieli

Arvostamme myös:

  • Sujuvaa ruotsin kielen taitoa
  • Kaupallista koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta esim. pankki-, ohjelmisto- ja/tai taloushallinnon alalta
  • Aiempaa kokemusta Procountor -taloushallinnon ohjelmiston käytöstä
  • Aiempaa kokemusta Zendesk -tikettijärjestelmän käytöstä

Keitä me olemme?

Viihtyisä ja mukava toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Tehtävässä työskentelet osana asiakaspalvelutiimiämme, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittää työtapojamme ja jokaisen työpanos on arvostettu sekä tärkeä. Viihdyt meillä, jos haluat työskennellä ratkaisukeskeisesti ja ottaa rohkeasti vastuuta työstäsi. Arvostat työkavereitasi ja jaat ajatuksiasi. Olet muita kohtaan ystävällinen ja luot ympärillesi hyvää fiilistä.

Edut:

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työnantaja. Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima, minkä vuoksi panostamme henkilöstön hyvinvointiin. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa.

Tarjoamme esimerkiksi joustavat työajat, ergonomiaa tukevat työvälineet, kattavan työterveyshuollon, tulospalkkiomallin, pöytäfutisliigan sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Kiinnostuitko? Lähetä suomenkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa osoitteeseen: https://apply.atalent.fi/accountor-finago-yritysasiakasneuvoja-9-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan uusissa tehtävissä sekä palkkatoiveesi. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Key Account Managerilta, Salla Jortikalta (salla.jortikka[ät]atalent.fi , +358 50 324 8429) 10.9. klo. 13-15 ja 12.9. klo. 13-15.

 

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Suunnittelutoimisto Rusttet hakee uraansa aloittelevaa Sähkösuunnittelijaa osaksi nopeasti kasvavaa tiimiään.

Hae viimeistään: 17.09.2018

Rejlers etsii ammattilaista kehittymään automaatioprojektien todelliseksi asiantuntijaksi!

Hae viimeistään: 17.09.2018

Korkia (ent. Eera) etsii tiimiinsä vahvistukseksi kehittymishaluista Solution Consultantia tietotyön automatisaatioon!

Hae viimeistään: 17.09.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Toomas Lybeck on ehtinyt asua niin maailmalla, kuin ympäri Suomeakin. Tällä hetkellä hän työskentelee Kotkan-Haminan seu...

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...