Palvelut yrityksille

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnilla löydämme sinulle julkisen, kohdistetun haun avulla motivoituneet ja organisaatioonne sopivat talentit. Jos etsit apua yhden tai useamman työntekijän rekrytoinnissa, ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme.

Milloin suorarekrytointi kannattaa?

Suorarekrytointi on hyvä valinta, kun yrityksellänne on tarve rekrytoida uusi työntekijä omille palkkalistoille, mutta rekrytointia ei voida toteuttaa itse esimerkiksi puutteellisten resurssien vuoksi. Se sopii erinomaisesti myös niille, jotka tarvitsevat tukea oikean kohderyhmän tavoittamisessa tai suurten hakijajoukkojen hallinnoimisessa.

aTalentin kanssa hommat toimivat aina suoraviivaisesti ja helposti.

Julia Hämäläinen, Talent Lead, EMEA

@Smartly.io

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  • wihuri-atalent

 

Mitä on suorarekrytointi?

Suorarekrytointi on rekrytointiyritysten käyttämä palvelumuoto, jossa rekrytointiyritys välittää työntekijän suoraan asiakkaan palkkalistoille. Suorarekrytoinnissa työnhakijoita tavoitellaan julkisen hakuilmoituksen ja kohdennetun mainonnan avulla. Suorarekrytointi sisältää usein koko rekrytointiprosessin työtehtävän markkinoinnista asiakkaan tukemiseen valintapäätöksessä.

Suorarekrytointia ei pidä sekoittaa suorahakuun (headhunting), jossa potentiaalisia kandidaatteja kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja ilman julkista hakuilmoitusta, tai henkilöstövuokraukseen, jossa rekrytoitava henkilö työllistyy rekrytointiyrityksen palkkalistoille.

Tutkimus Nuorten ammattilaisten valmiuksista työelämässä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

 

Miksi käyttää aTalentia rekrytointikumppanina?

Nopea ja selkeä rekrytointiprosessi

Koska halutuimmat osaajat viedään käsistä, on hyvin yleistä, että vain päivän tai kahden viivästys rekrytointiprosessissa johtaa parhaiden tai halutuimpien hakijoiden menettämiseen. Tiimimme pitää huolen siitä, että rekrytointiprosessi toteutetaan tehokkaasti ja työnhakijoiden kanssa kommunikoidaan aktiivisesti.

Erinomainen kohderyhmätuntemus

Teemme aktiivista yhteistyötä eri opiskelija- ja ammattijärjestöjen kanssa tukeaksemme korkeakoulutettuja työnhaussa sekä pysyäksemme ajan tasalla kunkin alan markkinatilanteesta. Tutkimme aktiivisesti uransa alkuvaiheen ammattilaisten ajatuksia rekrytoinnista. Viimeisin tutkimuksemme, johon vastasi yli 2.000 suomalaista korkeakoulutettua, löytyy täältä.

Laajat ja monipuoliset verkostot

Tavoitamme alojensa kirkkaimmat osaajat ympäri Suomea satojen viestintäkanavien kautta. Käyttämiämme kanavia ovat omien sivujemme lisäksi esimerkiksi aine- ja alumnijärjestöjen kanavat, korkeakoulujen urapalvelut, oma hakijarekisterimme (yli 30.000 rekisteröitynyttä osaajaa), sosiaalisen median kohdennetut kanavat sekä monet erilaiset julkiset työnhakukanavat. Olemme monen opiskelijajärjestön eksklusiivinen partneri, eli tavoitamme nämä tärkeät kohderyhmät ainoana rekrytointialan toimijana.

Rekrytointialan paras hakijakokemus

Erinomaisen hakijakokemuksen avulla ylläpidämme asiakkaidemme työnantajamielikuvaa läpi rekrytointiprosessin. Hakijakokemuksesta pidämme huolta mm. viestimällä aktiivisesti kandidaateille haun etenemisestä ja tarjoamalla henkilökohtaista palautetta. Tarjoamme jokaiselle kandidaatille mahdollisuuden henkilökohtaiseen palautteeseen omasta suoriutumisestaan rekrytointiprosessissa. Tällä tavalla myös hakuprosessista karsiutuneet saavat positiivisen kokemuksen haun tuloksesta riippumatta.

Neljän kuukauden tyytyväisyystakuu

Palveluumme sisältyy aina 4 kuukauden tyytyväisyystakuu. Joten mikäli et jostain syystä olisi tyytyväinen rekrytoimaasi työntekijään, tai työntekijä irtisanoutuu, autamme etsimään uuden työntekijän tilalle.

Ota yhteyttä!

Niklas kertoo mielellään lisää suorarekrytoinnista. Soita ja pyydä tarjousta.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen