Kaupallisen alan rekrytointi

Yli 15 vuoden kokemus, asiantunteva tiimi sekä kattavat verkostot tekevät meistä erinomaisen kumppanin kaupallisen alan rekrytointeihin.

Kaupallisella alalla kohderyhmätuntemus ratkaisee

Rekrytointi kaupallisella alalla on haastavaa, koska siihen lukeutuu valtava määrä eri tehtäviä ja erikoisaloja. Sama viesti, joka toimii johdon konsulteille, ei toimi digimarkkinoijille. Yli 15 vuoden kokemus takaa, että osaamme rekrytoida parhaat kaupallisen alan osaajat.

Yhteistyö aTalentin kanssa on ollut loistavaa. Toiminta on ammattimaista ja tehokasta, mutta samalla hauskaa ja tiimiin voi aina luottaa. Mikään muu yritys ei löydä meille yhtä sopivia kandeja.

Linda Aro, HR Director

@Hartwall

Tyytyväisiä asiakkaitamme

  • altia-atalent
  • nordea-atalent

 

Mitä kaupallisen alan asiantuntijat odottavat rekrytointiprosessilta

Moitteeton hakijakokemus

Kaupallisen alan rekrytoinneissa tulee kiinnittää erityistä huomiota rekrytointiviestintään ja hakijakokemukseen. Tutkimuksemme mukaan alan osaajat arvostavat tehokasta viestintää haun etenemisestä ja valintapäätöksistä. Viivästykset viestinnässä tai etenemisessä voivat johtaa parhaiden hakijoiden menettämiseen.

Palautetta rekrytointiprosessista

Rekrytointiprosessin jälkeen työnhakijat odottavat saavansa tietää, miksei heitä valittu tehtävään. Lisäksi valtaosa toivoo rakentavaa palautetta omista kehityskohdistaan. Huono hakijakokemus ja palautteen puute heijastuvat suoraan yrityksesi työnantajamielikuvaan.

Selkeitä työpaikkailmoituksia

Hyvän rekrytointiviestinnän lisäksi kaupan alan osaajat arvostavat selkeitä työpaikkailmoituksia. Hyvästä ilmoituksesta selviää mitä tehtävä sisältää, miten hakuprosessi tulee etenemään ja mitä yrityksellä on tarjota työntekijöilleen.

Miksi valita aTalent kumppaniksi kaupallisen alan rekrytointeihin

Kaupallisen alan rekrytointiin erikoistunut tiimi

Trendien tasalla olevat tiimimme jäsenet ovat erikoistuneet kaupallisen alan rekrytointeihin ja tuntevat alan sidosryhmät erinomaisesti. Pidämme aktiivisesti yhteyttä alan korkeakouluihin ja työnantajiin, joten rekrytoijamme osaavat kertoa millaista osaamista markkinoilta on saatavilla ja millaisin edellytyksin.

Nopea ja tehokas rekrytointiprosessi

Koska päivän tai kahden viivästys rekrytointiprosessissa voi johtaa parhaiden hakijoiden menettämiseen, tiimimme pitää huolen rekrytointiprosessin nopeasta ja saumattomasta toteutuksesta. Rekrytointikumppaninasi kommunikoimme myös aktiivisesti työnhakijoiden kanssa.

Erinomainen hakijakokemus

Hyväkään työnhakija ei välttämättä täytä kaikkia hakemansa paikan vaatimuksia, mutta hän saattaa silti olla potentiaalinen rekrytointi tulevaisuudessa. Tästä syystä tarjoamme jokaiselle rekrytointiin osallistuneelle henkilökohtaista palautetta hänen kehityskohdistaan. Tämä takaa hyvän hakijakokemuksen myös prosessista karsiutuneille työnhakijoille ja auttaa sinua rakentamaan houkuttelevaa työnantajabrändiä.

Kattavat verkostot

Olemme rakentaneet 15 vuoden aikana laajat yhteistyöverkostot muun muassa Suomen tärkeimpiin kaupallisen alan opiskelijajärjestöihin, eli meillä on kontaktit alan parhaimmistoon jo heidän uransa alkuvaiheista alkaen.

Trustmary Reviews

Ota yhteyttä.

Niklas kertoo mielellään lisää kaupallisen alan rekrytoinnista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Hyväksyn Tietosuojaselosteen

Palvelumme yrityksille

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen